STOP THE WHOLE WORLD FROM TURNING IN TO A MONSTEEEER

Lycka till med tårtan LN, hoppas den blir awesome :>

Häi dudes, snart ska jag åka till LN!
Och jag kommer känna mig sjukt klumpig på mina kryckor bland barnen och nejcs... Haha
Men nu ska jag nog åka, hejdå!
Btw, kolla vilken sjukt massiv utväxt jag har.

Älska vädret <3333

HAHA ÄLSKA ATT DET BARA ÄR NATHALIE SOM BLOGGAR <3333
Och att jag lyssnar på Justin Bieber – Boyfriend, hahaha. Nemen den kom på east fm - spellistan.
Nu ska jag baka en cupcake-tårta till Alvas kalas. Tjoho. Sen ska jag fixa med projector (stavas det så? :( ) och skit. VI HÖRS :**
Sån ska jag baka fast i jätteformat!
Haha jätte-for-mat, hahaha...

stina svara i telefonen !!

..hur svårt kan det vara att ha mobilen på sig så du hör att det ringer lilla gumman :)
thiihihi
hahaha :D

life in an ice cream house

hejjj cecilia kommer snart :D
hon kom hit för att få gossip girl avsnitt -.- snäll vän där hähä nä men hon sover här sen, på söndag blire att gå på barnkalas hos alva ellens lilla syster ;)
thihihihi
nu ska jag gå och stanna bussen för cecilia vet inte när hon ska gå av -.-

På "jobbet" ;D

Hej har en timmes rast nu vet inte riktigt vad jag ska göra ;) jag är jätttttteee sugen på chokladbollar :( jag tänker helt klart göra det när jag kommer hem :D jahopp det här var ju kul …Nepp 💩
Ehm hejdå då ;)

Hardcore Will Never Die, But You Will

jag var bara tvungen att säga....
Ellen jag har en smurf tröja. ;D
fick den från grekland mamma sa att hon köpte den för den var lik mig, elakt.. den är sur om ingen såg det..
ville bara reta ellen lite ;) hejjjjdååå

Every Breath Is a Bomb

hej det går inte skicka sms på  min mobil jag är riktigt ledsen på den nu:(,  så nu vet alla varför jag inte svarar på sms ;) iaf praoat idag på dagis riktigt trött nu, barnen är ju söta iaf :) fick en massa kramar när jag slutade också :) gulligt, resten av dagen ska jag nog typ göra ingenting kolla på gossip girl kanske :) upp 5 i morgon dåå älska livet !!
sen börjar jag klockan 6 och slutar 3 eller 4 om jag är trött nu vad kommer jag inte va i morgon lixom
juste stina och jag ska starta eget företag också, vi kom på det i stan igår ;) fast vi vet inte riktigt vad det ska
vara för företag ;) smart ;)  aja hejdå

<3333

Läger i Gransnäs + prao

Sorry för kass update, men vi har somsagt varit på konfaläger!
Vi tillbringade våran helg i Gransnäs med lite folk från Linköping och några från Oskarshamn. Eller nåt typ. Någon kanske lägger ut lite bilder, för jag har inte särskilt många..
Nu sitter jag iallafall och väntar på att få duscha. Måndag i morgon, ny vecka och in i arbetslivet. VI ska nämligen på prao! Jag, Nathalie och Cecilia ska spendera våra 2 veckor med småbarn, Stina med hundar och Johanna på Linköpings kommun.
Vi hoppas väl på att uppdateringen blir bättre i veckan än den har varit nu i helgen. Hörs!
image description

maybe, you gonna be the one that saves me

Haha aw gulligt inlägg Lovis gjorde :')
Idag har vi varit på stan. Jag, Cecilia, Stina och Nathalie. New Yorker öppnade ju i Linköping idag, så vi åkte dit. Hittade ett skal för 45 kr (!!!) och en bandeu eller hur det stavas, fast det var på Gina. Och Stina köpte en jättefin klänning! Den var jättesöt :') Själv tror jag att jag ska ha min rosa på konfirmationen. Vi får väl se!
Nu sitter jag och lyssnar på musik och chillar. Ska packa till lägret i helgen också.. Tjoho. Eller inte.
Peace out män
image description
HAHA, i skolan igår..

Muuuuuummms muuummmms :D

Heeeeej heej :D jag har det kul för jag gör ett inlägg på Nathalies mobil :) vi har precis ätit morotssoppa Med torra mackor... Jag och Nathalie gjorde cupkaces imorse så det var en väldigt god frukost :D och så var vi snälla och gav en till våra kompisar :) johanna har rött hår :D aa jag viste inte vad jag skulle skriva så jag bara skrev det jag såg nu :D men sen ska jag vänta i typ 1 och en Halv timma på mamma
för jag ska ha utvecklingsamtal:( fett tråkigt :O men jag kan äta cupkaces :D heeeeejdå alla söta, långae,korta,tjocka,smala,roliga,tråkiga människor :) <333

Chaaaa

Sitter i soffan, kom just hem från Stina. Vi kollade på film, bakade kladdkaka osv. Nu kollar jag på min pappa är bättre än din pappa, tydligen. Becca kollar på det, och jag sitter i soffan så aa.. ni får en instagram-screenshot för att det inte går att spara bilder därifrån, och med det avslutas inlägget. PEACE


WHAT´S BROKEN CAN ALWAYS BE FIXED

Häi readerz.
Har just fixat mina skor med skosnören osv. (jag ♥ skosnören)
Och ja ellen, visst ritade jag fint i min mattebok? :D
Thihi, men jag borde verkligen sova nu.
Godnatt. ♥



helt naturligt and so on!

PÄJS AWT

She hopes that one word, big or small, can change it all


Nu tänkte jag lägga mig i sängen med mobilen och AM-boken en stund. Eller kanske FRIDA-tidningen. Vi får väl se. Godnatt!

dumma bajs sak..

.. ja ladda ner ett avsnitt av gossip girl osen så funka den inte så nu måste ja sitta här och vänta medans ja laddar ner en ny -.- såå jobbigt
vart i skolan idag enu en tisdag, dom är alltid lika roliga.. eller inte, hoppa över kofan iaf, sen när ja kom hem baka jag chokladmuffins till skolan som vi gör för att kunna åka till tjeckien ;)fyllde i min unvecklingsamtalslapp, har som sagt utvecklingsamtal i morgon jiipii.. nej.
sen äntligen nått som är positivt,ska vi hem till stina efter skolan :) baka, kke kolla på nån film göra nåra läxor( om vi har några?) aja det vi brukar göra helt enkelt :)
slumpade en bild :) cecilia din lilla smarta unge :D

Jag har också instagram, till och med en iPhone!

Jag älskar hur alla med android ba: omg kolla jag har instagram följ mig <33333
Sitter vid mitt skrivbord och har just gjort ett moppetest. Jag blir bara sämre och sämre på dom? :( Känns inte helt okej..
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske gå ner och kolla om tvätten är klar så jag kan hänga upp den.. Tråkigt aa. HEJDÅ :*
Btw, Johanna skrev E+C i ett hjärta i sin mattebok idag och tog kort med min telefon. Under skrev hon =emocore. Hm.
image description

Så jäkla goooootttt

Kom just hem från konfan, sitter nu och käkar hamburgare som jag just lagade. Kärlek ♥


JAG VILL HA HENNES HÅR



Vad tråkiga alla är

Det är ju ingen som bloggar? Blööö
Hej. Vi var på Tjeckien-möte förut. Eller jag, Stina, Cecilia och våra föräldrar. + Johannes mamma och Nathalies mamma. För Johanna tränade och Nathalie är sjuk. Vilket betyder att hon borde blogga, men nej tydligen inte.
Aja, ligger här i min säng med en sån där värme-sak som man värmer i mikron, som jag inte kommer ihåg vad det heter, för att jag fryser så förbaskat och inte kan ta ett bad för att det inte finns något varmvatten. Och så borde jag göra den där jädra musiken också, men nej. Jag är sur och orkar inte. Så jag ska sova. Och hoppas på bra väder i morgon ifall min tröja inte har hunnit torka. Annars tar jag crilles, eller går utan tröja till skolan. Då får vi nog många läsare!


Tjena hallå hej

Sitter i bussen på väg hem, Cecilia gick just av.
Dagen har varit helt okej, var på sjukhuset med mitt finger vid halv 12, det enda hon sa var att jag skulle ge det mer tid sen komma tillbaka om det fortfarande gjorde ont.. Men aa sen åkte jag tillbaka till skolan oså. Nu ska jag hem och fira pappa, som fyller gammal, tjoho. Nu ska jag gå av hejdåååå


Hemma!

Tjena readerz. Om vi har nåra. Har faktiskt inte kollat..
Nu är jag iallafall hemma, har haft världens underbaraste helg med min älskling ♥ Vi har varit ute sjukt mycket.. Tro det eller ej, men det är sant! Köpte glass och godis och gick vid vattnet, sjukt mysigt.
Nu ska jag städa rummet och äta något. Hörs kanske senare!


that´s what you get when you let your friends escape.

Gulligullbilder du hittade cecilia..
Nu antar jag att det är min tur och hitta massa gamla bilder, så vi får la se..
payback´s a bitch, cecilia (:
awwww så sööötttttaaa!!!!!!!!!!!!
så söt nathalie :')
hihi awwwwwww ;*
den här bilden är bara för bra för att va sann!
hihihi femman :D
bara för att hannis ser ut som ett retard på bilden.
this is när cecilia bodde hos miiiiig
ohyes, hon kan faktiskt läsa.
hahahahahahaha
och här vet jag inte vem som är vem.
men det där får la räcka. puss på er!

I bilen

Sitter i bilen på väg till Finspång, Becca skjutsar mig. Det äger att ha en syrra med körkort! Slipper åka tåg och buss ju. Men ja, det betyder att jag ska spendera min dag i Finspång, blev lite tidigare än planerat men Amanda svarade inte på mitt sms så hon sover säkert.. Eller bara inte har lust att svara haha. Aja, vi kanske hörs mer senare! Puss :***


I WOULD LIKE SOME SUMMER


Haha Johanna!

Vilken liten skämtare du är.
Btw så funkar blogg.se appen nu, bloggar från den. Det gjorde jag i mitt förra inlägg också! Funkar helt okej, med att läsa bloggar, kommentera osv.
För övrigt sitter jag fortfarande vid teven. Kollar på children of men, den började för en liten stund sen. Vi får väl se om jag kollar klart, är ju som sagt väldigt trött.. Kollade på ett sjukt hemsk avsnitt av nån FBI-serie förut. Usch. Jaja, nu ska jag spela lite rat on a snowboard innan det börjar igen, Chao!


nae, jag vet, jäkla emomoppe asså...


Middag

Har just ätit med mamma, sitter framför teven nu. Tänkte göra det nåra timmar till, sen gå och lägga mig rätt skapligt. Är sjukt trött! Sen i morgon får jag sovmorgon för typ första gången på hela lovet. Ska till Christoffer någon gång på eftermiddagen, och sen sover jag där.


Someday, we will work it out

Idag har jag hunnit med att försova mig, väldigt tråkig teori, vänta på en buss som kom sjukt för sent, käka lunch med mamma som lämnade mig med disken.. Aa, det avr väl ungefär det. Haft lite random konversationer på facebook också. Om ett tag ska jag dra upp till amanda i regnet, så ska vi chilla eller nåt. Så jag ska leta upp min regnjacka, kommer bli fett blöt annars.. Tycker lite synd om min moppe som står ute i regnet med. Men den är så rosa och fin så jag vill se den när jag kollar ut genom fönstret <333
image description
Johanna kan inte ens provsitta på min moppe utan att det skär sig med hennes hår..

Let´s have a toast for the scumbags.

FEEEET LÄNK TILL LE SPOTIFYLISTA.
Tycker att alla som orkar och vill lyssna på awesome musik ska subscriba. Det är inte speciellt många låtar på men dom som väl är med är maddaflöckin grymma. Så, värsägäd.
What have ya´ll been up to?
Jag och Annie klarade Amnesia idag. Vi är så grymma. Varken Bob eller Pierre skrämmer oss!!!!!!
Nä nu ska jag kolla på film c:
SEEEYAAAAH.
maha, zombiefärg nästan :D

Always be yourself. Unless you can be a unicorn, then allways be a unicorn.


Tänkte bara berätta......

.....Ellen jag HATAR dendär bilden som du la upp
så nu var det sagt hejdå :)

tjockis kisse :D

Aw, minnen!


I know we can turn it up all the way, cause this is our someday

Stör mig något enormt på att det ligger ett inlägg i utkast, men det publiceras ju aldrig?! Det verkar inte vara färdigt heller.. Aja, vi får väl se om det kommer upp. Annars ska jag korsförhöra alla och fråga vems det är!!
Och jag tänkte att våran trogna lilla läsare som tydligen läser våran blogg varje dag även att ingen bloggar, ska få sig en kul överraskning!
*trumvirvel* Vi ska starta en ny blogg snart! Tada, chockad?
Haha, nej men vi tänkte skaffa en som vi faktiskt bloggar på. Och Lovis ska vara med också. Så såfort vi har en bild med alla snyggingar + mig så fixar vi det. Och då hoppas vi på lite fler läsare också!
Sviker ni mig på den bloggen också och inte bloggar blir jag faktiskt ledsen.. :(

I would give it all to you

HEJHEJ
Idag har jag varit på teori-lektion på körskolan. DET VAR JÄTTEPINSAMT. Så, nu var det sagt.
Annars har jag inte gjort något speciellt idag.. Nu tänkte jag höra om mina vänner har lust att vara sociala i en gruppkonversation. Även dom som inte har iphone så alla får logga in på msn som man gjorde när man var liten. Ja, så tråkigt har jag. PUSSPUSS
Söta ni är

Gone forever

hej det var väldigt länge sen ja blogga kände ja så orkar inte skriva om allt som har hänt sen då ;) så lägger upp allt i bilder i stället  :)
ah kan ju börja med mina naglar som ja sa att ja skulle lägga upp för ca 1 månad sen;)
cecilia,stina,ellen och lovis firde mej och bjöd mej på pizza i norrköping :)
stina vart smutsig och bad mej ta kort så hon kunde se ;D
:)
:)
:)
:)
väntar på pizzan:)
anka :)
jag insåg att jag är liiiite för stor för dendär bilen:(
cecilia lärde sig att flyga :)
vi va på kolmården med konfan och åkte sån här läskig sak :)
johannis :)
vi var hos stina som varje onsdag men gjorde kakor istället för kladdkaka :) nu lät vi riktigt tjocka;)
det vart påsk och man typ tjocka godis helaa dagarna :D
de va jobbigt nu ska ja kolla på gossip girl :D

READY TO DIE?


I can finally forget those times when everything was wrong.

Kör på ett bildinlägg med massor random bilder som bara finns i min dator.
Och jag är ju hemma, så varför inte blogga?
Lyssna på den här låten, för den är grymt fin!

Sorry, but the party's over

Cuz the update sucks.
Haha nejcs vad dåliga vi är!
Nä men hej på er. Kom hem från barngymnastiken nyss. Dom är så söta :')
Hade utvecklingssamtal idag, det gick bättre än jag trodde faktiskt!
Och nu kom mamma och pappa hem från affären JA DOM KÖPTE CHOKLAD TILL MIG DOM ÄR BÄST <333333
Nu ska jag äta choklad, HEJDÅ!


Put a little sunshine in my sky

Jag ska klaga. Klaga på alla i morgon! Dom ska minsann blogga, så det så!
Man kan ju inte ha såhär dålig update på en blogg med 5 pers? Det bara går ju inte. Herregud.
Oskyldig-liten-söt-fjortis-pose (y)

Don´t know how i came here, even how i got this far


RSS 2.0
Bloggerfy Splinx