Imorgon sover vi hos Stina, sen på lördag blire


idag är ingen vanlig dag för...

det är cecilias födelsedag :D grattis fjortizzz :D <33 men cecilia glöm inte att jag är fortförande är äldre än dig :* :)   haha
men iaf ja fyllde ju år i onsdags oh tänkte lägga upp lite saker som ja fick då ;)
det var nåra saker har inte tid att lägga upp mer för ja ska åka till stina oh vi ska till kyrkan jiiipii typ :) nu har ja jäätte brottom hejjdå

Your love is a lie

hej, jag satte min väckar klocka igår oh sen imorrse när jag hade kommit in och trodde klocken var 7  så var den bara 6 -.- min klocka ville tydligen hoppa fram en timme idag ? men det ville inte ja... nu är ja vädigt arg på den!!!

iaf så ska lilla cecilia sova hos mej idag :) sen i morgon ska vi till konsert och kongress oh kolla på ellen :) sen ska ja och ellen sova hos stina :) det kan nog bli en rolig helg ;) men den kunde startat bättre, dumma klocka :)

we´ll put up a show, every one will come but scotty doesn´t know.

SCORE!


Jag vill att snön ska komma nu!!! Jag är trött på hösten, även fast den är jättemysig, ibland. Snön och julen kan komma nu istället, den tröttnar man ju aldrig på. Julen asså. Men det ska hälst inte komma typ en meter snö direkt, det kan få komma typ 1 - 2 dm...?
Jag har blivit av med två tår som är ersatta med knallblå prinskorvar...
Jag har pluggat massor nu, fronter är världens bästa uppfinning, seriöst asså, om inte det fanns skulle jag typ ha F i alla ämnen... haha men typ.

HAHA OMFB, MAMMA I TELEFON NU:

säljartanten: Hej jag ringer från blablabla...
mamma: Jag är inte intresserad.
säljartanten: Men du vet ju inte ens vad det handlar om?!
mamma: Det skiter jag i, hejdå.

Jag ska bli som mamma när jag blir stor.....



jag imiterar honom! :D

btw, bilden där uppe var fejk, jag är forever alone med bara 337 vänner...

california here we come, right back where we started from.

YOO MANNEEEEEEN!
Wazzup dude? Ae läget är chill ya0wh.
Hihi, nej jag skoja. Har ganska tråkigt så jaa.. Det där är resultatet. Och jag känner liksom inte för att göra allt ännu tråkigare genom att plugga..? :) Rätt logiskt tycker jag. Har fixat lite nya låtar till min spotify-lista. Eller egentligen bara en, hehe.
Timbuktu – Kom och håll om mig
Tyckte den var rätt chill. Jag gillar ju sån där musik, till skillnad från alla andra. Som bloggar här och som jag känner iaf. Om man bortser från Jonathan såklart, haha :D
Ja.. Vad finns det mer att säga? Inte mycket. Hade första dagen i skolan idag, nu efter lovet alltså. Den va rätt chill, slutade tidigt också, så den blev kortare än man förväntade sig.
*Går ut från svenskan*
Cecilia: Åhh, vart ska vi nu då...? DDD:
Ellen: Hem.
Cecilia: SLUTAR VI?!?!?!? :D:D:D:D

Haha, sötnos.
Nu ska jag.. Ta och hitta på nåt. Ta en dusch tror jag, har ingen bättre för mig och fryser som en apa. Hejdå bloggen som jag aldrig bloggar på!
Och nej, någon bild får ni inte heller.

RSS 2.0
Bloggerfy Splinx