loov ;D

lov nurå ganska så jätte skönt ;) idag har ja kollat på oc :D jag har bara 2 avsnitt kvar :( jag hatar är saker tar slut först one tree hill och nu det här det är som jorden gå under elr nått ;( hihiih men imorron ska ja va barnvakt till min lilla,lilla syster får vell se vad som händer mer ;) sen på torsdag drar ja till ullareeeeed :D
och ja fyller år snart ruuliiigt sen fyller cecilia år för ja är ÄLDRE än henne :D:D:D bara för att retas cecilia:D nerrå  nu va ja elak ;)
juste det är haloween idag buuuusigt

Kiss me under the mistletoe

Hej. Fortfarande ingen bra update här? Haha, vi suger.
Hade iaf en grym helg hos nathalie! Oc är mitt liv typ. Hehe. 72%, kämpa kämpaaaa!!!!
Okej ingen fatta, men iaf.
Sitter och lyssnar på Justin Bieber, hur illa? Mmmhh, mycket. Till mitt försvar är Jaden Smith med i den här låten ;)
Fast ful är han ju iaf inte..

hos stinaa ;)

hejj är hos stina med ellen och lovis :) ja har varit liite så där lagom jätte trött idag thih men blev det blev mycket roligare när vi kom hem och gjorde kladdkaka :D aja vi ( ellen stina cecilia och kanske lovis) ska sova hos mej hela helgen :D vi ska ha så hääääääääär kul:D nu ska ja gå och va liite sociala och gå till dom andra som kollar på bratz haha de är mina töööntar de :D
hejdå

jag orkar inte tänka på nån rubrik.

chena, cecilia sov hos mej inatt igår gjorde vi lite läxor och cecilia hjälpte mej med matten :) så skulle vi gå upp 4 i morse :( men ja orkaaaaaa inte gå upp så¨ja låg i sängen typ en timme innan ja väckte cecilia hon vart bara liiite arg på mej :D oh nu ligger hon i ellens säng, för vi är hos ellen om ni inte fatta det. jag är trött GODNATT.

baby don't feel no pain

Haha, känns lite illa att jag bara bloggar här när jag har tråkigt man ja.. sånt är livet!
Ehm.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jaa.. Är fett pepp på helg! Ska till nathalie med henne, Stina och Cecilia, kanske även Lovis.
Så vi ska väl bara chilla, kolla film och lite sånt. Nu kom jag på att jag skulle kolla upp lite filmer ja.. Men ja, somsagt, vi ska bara chilla. Ska ju sova där hela helgen, härligt ;)
Drar kanske ut nåt med? Haha, vad det nu finns att göra där :D
På fredagen vet jag inte om vi skulle till stan först? Skulle vi säkert. Sånt som märks annars!
Aja, nu ska jag kolla lite fimer. Hare gött, chao

när natten är här ska jag lämna allt tillbaks

haha, igår pratade vi om att verkligen få igång den här bloggen, liksom att alla bloggar varje dag och verkligen går in för det. men vi gör ju typ samma saker hela tiden, och är med varann och leker ;) så naae, jag tror inte riktigt på att det kommer funka, haha. men man kan ju alltid försöka?
hej!
sitter på mitt rum lite forever alone och chillar bara. stina och cecilia åkte för typ en timme sen tror jag, om inte ännu mer. nathalie åkte lite innan dom.
mitt fina lilla inlägg igår.. ja, det va lite halv seriöst. vi kollade iaf på free willy/rädda willy. 1an, 2an & 3an. dock somnade vi efter typ halva 3an, så kollade klart på den idag ist. sen kollade vi på one tree hill, och sen på harry potter. men eftersom nathalie och jag hatar harry potter, så satt vi och lekte med våra iphones, hehe.
och nu tror jag att det är massa äckel monster här bara för att jag hatar harry potter. typ voldemort.. euwh.
men jag tror att pappa kom hem nyss, så jag är inte ensam iaf.
men jaa.. har städat i gästrummet nu, duktig chey.
ska till mormor och morfar klockan 7, och typ äta tror jag. vet inte varför, men det blir väl trevligt.
så jag tror att jag ska duscha nu, så jag är lite fräsch sen. btw så stavas fräsch jättefult.. aja, pusshej!
image description
hahaha, hittade i arkivet. söta!

hej

nu ska vi kolla på free willy 3, har kollat på 2an och 1an.
hejdå.

like she said, he ain´t wort the shit.

Hej folk, jag är sjuk idag. Igen. För när jag hade käkat klart min antibioktika så gav den mig en ny infektion. Jag har alltså varit "sjuk" sen vecka 32.  AZM DUDE

Och igår var jag på vårdcentralen igen, och tog blodprov :D (jag älskar att göra det btw) och så sa hon IGEN att jag skulle va hemma resten av vecka men jag tänkte bara NEJ NEJ DET GÅR INTE, så ja tänkte skita i det. Men sen på träningen så skulle jag ju såklaaaaart krashlanda i mina flickisar och först landa på axeln/armen och sen på huvudet. Det kändes ju liksom inte då, men sen när jag kom hem så trodde jag att jag skulle dö. Det tror jag fortfarande. Vi som har fått nya dräkter och allt. Jag måste blir bra tills på lördag. Annars har jag ju iofs en till vecka på mig eftersom det är tävling nästa vecka med, men endå... Truppen behöver mig, haha.

Nu ska jag kolla på scary movie, tror jag.


orkar inte bild, alla är på iphoneeeeeeen, och blogg.se appen funkar inte..

tjena. har lite tid att rädda den döda bloggen :)
haha, seriöst.. ingen bloggar ju. men jag orkar inte för jag har ju min blogg..
aja, ska iaf till skolan om en kvart.
i helgen va vi på konfa läger om nån ville veta, haha. aja, ska fixa lite. hejdå ;d

hos elleeen:D

kom precis till ellen :) och hon sminkar sig vi ska vell dra till skolan sen typ vid 8 ;) ruuligt nu har ja inget att skriva förrutom att ja gick upp halv 5 i morse det var inte saaaa kul haha det va jäätte länge sen ja sa det där :D hahaha ellen har ingen kroppp :D gud va ja är trött det här kommer bli en rolig dag ;D hejdå

we could have had it all

hej :'D
hade skola & konfa idag. rätt tråkigt (;
fast vi gör det ju kul, såklart p:
i morgon ska nathalie, stina, jag och cecilia hem till stina, plugga chilla osv. och på torsdag ska vi till stan och käka subway <3333 sen ska vi på zumba :)
sen vet jag inte om vi ska göra nåt på fredag? men det ska vi säkert!
nån som vet om vi ska det btw? :'D
aja, nu ska jag plugga tyska. kul liv. har tyska prov i morgon.. jihuuuu
btw så kommer kanske nathalie till mig vid typ 7 i morgon, bara för att hon inte vill sitta i skolan helt själv i en timme ;d hihih, hejdå
söta tjejer på idrotten igår!

jag är varken hjälten eller boven, jag har bara lite lust

tjenareeee
jag, nathalie, cecilia och stina åkte hem till stina i fredags, och gjorde poor knights. (french toast, fattiga riddare)
sen när vi hade kolalt på super fredag (haha) så gjorde vi taco. sen kolla vi på idol och blabla, jag kommer inte ihåg allt vi gjorde. vi va ute och körde 15 med.. nån gång.
sen kollade stina, jag och emma på wallander - mastermind. feeeeetttt läskig. cecilia och nathalie vågade inte kolla, så dom klädde ut sig och somnade i stinas säng ist :) sen väckte vi dom och bäddade och gick och la oss.
klockan 8 på morgonen väckte nathalie allihop, najjs!
sen chillade vi, kollade oth och gjorde biologiläxan osv. åkte hem typ kvart över 3.
kom hem och.. jag vet inte, men jag somnade halv 5 iaf, till 7. sen gick jag och la mig 10.. trött eller?
idag vaknade jag av att mamma väckte mig klockan 9. sen har jag pluggat, chillat osvosv. och nu ska jag käka, puss!
poor knights, french toast, fattiga riddare

RSS 2.0
Bloggerfy Splinx