HAHA DET ÄR BARA JOHANNA SOM BLOGGAR <3

ööh aa headsetet var ju fint iallafall

MIN NYA IDOL!!!!!!!!!!!!

kolla typ vid 5.02
Och han ser t som en unicorn i början. awesome. min idol som sagt.

Yes they do.

Byta liv någon?
Knappt sovit på ett tag, och allt blev så mycket bättre igår när min kära iPhone blev krossad. Älskar mitt liv.
Godnatt världen.


tears don´t fall anymore.

JOHANNA ÄR AZUM FÖR HON GJORDE SALTO IDAAAAAAAG

like a boss.
Anywaaaay, fixade det där med praoplatser nyss, hoppas på det bästa nu, eller så mejlar jag 14826 fotografer till och frågar om man får praktisera hos dom. Om jag orkar.......ne.
Haha, jag längtar veeerlkigen till våruppvisningen när the trupp ska va lejon... Aja vi får volta över folk iaf, och förhoppningsvis göra salto på mattan (SALTO MADDAFAKKÖÖÖS) och i år ska inte allt sluta på akuten, hehe.
Jag älskar att snacka helt random om gymnastiken med folk som inte fattar nåt, för då verkar jag smart. :D
älskar min onepiece <3333
Och eftersom jag är mer awesome än alla andra på den här bloggen så lägger jag upp en låt också som kan fastna på allas huvuden :)

STUDIEDAAAAAAG

Vi har sovit hos Stina inatt. Skönt. Fast såklart skulle ju dom andra väcka mig tidigt. För tidigt. Innan 9. På en studiedag. Det borde finnas lagar emot sånt. Nyss låg vi på studsmattan och åt Kladdkaka med chokladpudding på. Jag älskar det. Och så är det varmt ute. Fett chill.


Ellen is in tha' house

Tjenare :)
Har just kollat på once upon a time, som jag missade i torsdags. Innan det städade jag mitt rum, duktig tjej typ.
Och i morse var jag i kyrkan (okej klockan 11-12..), har bara 5 gånger kvar nu! Sen åkte vi till maxi och handlade. Fick en bok av mamma, eftersom jag läste ut min i fredgas. Hade halva kvar då hehe.. Men aa, det roliga kommer nu. Jag läste 3an, och köpte 2an idag. Haha, har redan läst 1an, men inte 2an. Sen skulle vi låna böcker i skolan och jag har läst typ 6an och halva 8an så aa.. Läser inte direkt i ordning. Men någon gång ska jag köpa alla och läsa dom i ordning. Om någon undrar är det Mari Jungstedts deckare som utspelar sig på Gotland. Sjukt bra om man gillar deckare!
Nu ska jag snart ta ett varm och skönt bad, mycket efterlängtat. Puss!
Aa rubriken är ganska logisk eftersom jag bor här.. heheh
Aa försökte vara sådär söt-gullig.. Det gick väl mindre bra

Nailssss

Kollar på när Lovis gör i ordning sina naglar hos en sån där som gör sånt hon gör gelé naglar oh det ska ja också Göra när hon är klar sen lägger upp bilder sen när ja kommer hem eller något tänkte jag.
Ja mitt liv försvann när ja inte fick åka och sova hos Stina i onsdags :( för ja sover alltid där på onsdagar :) ja gillar inte förändringar dom förändrar ju så mycket så aa Stina var lite surig i dag i skolan men sen när hon fick en puss på kinden av mig så blev hon glad (typ) Ja tror Stina var sur för hon hade saknat mej sååå mycket på morgonen när ja inte var där :D oj nu äre snart min tur hejjjdå

Loreen Euphoria :)


Yay Loreen vann !!!!!!!!!!!!

Jaaa, Loreen vann på melodifestivalen jag är mega super duper glad :) jag är uppe hos mina grannar och min mamma och Jessica garvade åt alla utländska namn i juryn , dom var ju helt konstiga , haha man garvade åt deras garv för dom garvade så kuuuul :D men iallafall så e jag väldigt glad att Loreen vann :D Aja nu e jag trött (vaknade typ 7 imorse) så vi skA snart gå hem så hej då och god natt :)
Ps lägger ut låten imorn :D

impossible

har vart barnvakt åt alma i dag igen, i fredags fira ja cecilia :) och sen sov där till i går :)
lite bilder från då ;)
orka vända? :)
stina vilka gulliga bilder du har tagit på min mobil :)

AMAGAAAASSSH

Blogg.se appen funkar?!?!?!? Det har aldrig hänt förut ju......


Ni skulle se Annies utbrott förut när jag berättade om min dröm inatt, jag visste inte att man kunde garva så högt

Hahaa, idag har jag, Annie och MATilda bevittnat en eller flera ankvåldtäkter. Och så har vi köpt masssssssa godis. Och varit ute HELA dagen. Duktiga vi är :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2284826/images/2012/pic_192225619.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2284826/images/2012/pic_192225669.jpg" class="image">


RSS 2.0
Bloggerfy Splinx